Etsi Seuranopat ja osallistu Seura-lehden 17/22 -kilpailuun – Voit voittaa nahkalaukun

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 3.5. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona nahkainen Sand-laukku, jossa on kangasvuori ja takapuolella yksi vetoketjullinen tasku. Sisällä yksi vetoketjullinen tasku ja tasku puhelimelle. Laukun koko: leveys 32 cm, korkeus 25 cm, syvyys 9 cm. Olkahihnojen pituus noin 63 cm. Arvomme kaksi 159 euron arvoista palkintoa.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 12/2022 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 8, ja nopat löytyivät sivuilta 19, 34 ja 40. Palkintona olleet ravintolisät on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!