Etsi Seuranopat ja osallistu Seura-lehden 22/22 -kilpailuun – Voit voittaa L’Orealin kosmetiikaa!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 7.6. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona L’Oréal Parisin Revitalift Filler -tuotteita. Paketti sisältää ­Anti-age-päivävoiteen 50ml, Anti-age-yövoiteen 50ml, 2,5% Hyaluronic Acid + Caffein Eye Serumin silmänympärysalueelle 20 ml ja 1,5% Hyaluronic Acid Anti-Wrinkle Serumin 30ml. Tuotteiden ­yhteisarvo on noin 70 euroa. Arvomme kolme palkintopakettia.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 18/2022 on arvottu. ­Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 9, ja nopat löytyivät sivuilta 39, 52 ja 65. Palkintona olleet Garnierin kosmettiikka paketit on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!