Etsi Seuranopat ja osallistu Seura-lehden 23/22 -kilpailuun – Voit voittaa nahkalaukun!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 14.6. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona tummansininen Airisto-laukku, joka on napakkaa kevyesti krokokuvioitua aitoa nahkaa. Sisäpuolella vetoketjullinen pikkutasku. Laukun suulla pujotettava nauhasuljenta, jota helppo säätää sen mukaan miten täynnä laukku on. Olalle ulottuvat kantohihnat. Koko 31,5 x 33,5 x 12 cm. Arvomme kaksi 109 euron arvoista palkintoa.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 19/2022 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 8, ja nopat löytyivät sivuilta 20, 37 ja 52. Palkintona ollut Sider AL tuotepaketti on arvottu ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajaa!