Etsi Seuranopat ja osallistu Seura-lehden 24/22 -kilpailuun – Voit voittaa Venemaljan!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 21.6. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Tapio Wirkkalan suunnittelema Venemalja, joka on ainutlaatuisen tyylikäs tarjoiluastia esimerkiksi makeisille, pienille suolapaloille tai kekseille. Elegantti koriste-esine myös sellaisenaan. Materiaali jaloterästä, koko 29,5 x 9,5 cm. Toimitetaan säilytysrasiassa. Arvomme kaksi 109 euron arvoista palkintoa.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 20/2022 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 13, ja nopat löytyivät sivuilta 27, 39 ja 44. Palkintona olleet salaatinottimet on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!