Etsi Seuranopat ja osallistu Seura-lehden 25–26/22 -kilpailuun – Voit voittaa ravintolisiä!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 5.7. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Pharma Nordin korkealaatuisia Bio-sarjan ravintolisiä. Palkinto sisältää tuotteet BioActive Ubiqinol Q10 100mg ja Bio-Glandin EPA+DHA. Setin arvo on n. 100 euroa, ja arvomme yhteensä kaksi palkintoa.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 21/2022 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 7, ja nopat löytyivät sivuilta 20, 35 ja 53. Palkintona olleet Kontion renkaat on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!