Etsi Seuranopat ja osallistu Seura-lehden 28/22 -kilpailuun – Voit voittaa Biothermin aurinkotuotteita!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 19.7. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Biothermin tuotteita. Paketti sisältää Biotherm Waterlover face 50 ml aurinkorasvan, joka on veden pitävä, Waterlover Sun Mist SPF 30-aurinkosuojavoiteen sekä Lait Oligo-Thermal Milk 200 ml After Sun -vartalovoiteen. Tuotteiden yhteisarvo on noin 100 euroa. Arvomme kaksi palkintopakettia.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 23/2022 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 13, ja nopat löytyivät sivuilta 36, 53 ja 54. Palkintona olleet Airisto-laukut on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!