Etsi Seuranopat ja osallistu Seura-lehden 29/22 -kilpailuun – Voit voittaa rintakorun!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 26.7. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Kesän hehkua -rintakoru. Korun on suunnitellut keramiikkataiteilija professori Heljä Liukko-Sundström. Rintakorut ovat käsintehtyjä uniikkikappaleita. Korun materiaali on lasitettu vitroposliini ja koko noin 7 x 5,5 cm. Palkinnon arvo on 169 euroa. Arvomme kaksi palkintoa.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 24/2022 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 10, ja nopat löytyivät sivuilta 31, 37 ja 54. Palkintona olleet venemaljat on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!