Etsi Seuranopat ja osallistu Seura-lehden 30/22 -kilpailuun – Voit voittaa Sand-laukun!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 2.8. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona nahkainen Sand-laukku, jossa on kangasvuori ja takapuolella yksi vetoketjullinen tasku. Sisällä yksi vetoketjullinen tasku ja tasku puhelimelle. Laukun koko: leveys 32cm, korkeus 25cm, syvyys 9cm. Olkahihnojen pituus noin 63cm. Arvomme kaksi 159 euron arvoista palkintoa.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 25/2022 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 10, ja nopat löytyivät sivuilta 31, 38 ja 68. Palkintona olleet Pharma Nordin ravintolisiä on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!