Etsi Seuranopat ja osallistu Seura-lehden 31/22 -kilpailuun – Voit voittaa Monument-kaulakorun!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 9.8. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Monument-kaulakoru. Kultaseppämestari Mika Tarkkanen on suunnitellut elegantin korun Eila Hiltusen vuonna 1967 luoman Sibelius-monumentin innoittamana. Hopeakorun siro riipus toistaa herkällä tavalla Sibelius-monumentin muotoja. Riipus on n. 1,5 x 2 cm. Hopea­ketju on 42 cm. Arvomme kolme 95 euron arvoista palkintoa.

Seuranoppa 31/2022

• Valitse noppien silmälukujen summa
  • Anna osoitetietosi mahdollisen palkinnon postittamista varten.
  • Tähän voit kirjoittaa lisätietoja mahdollista palkintoa varten.
  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Seuranoppa 27/2022 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 8, ja nopat löytyivät sivuilta 23, 52 ja 58. Palkintona olleet kalvosinnapit on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!