Etsi Seuranopat ja osallistu Seura-lehden 37/22 -kilpailuun – Voit voittaa hopeariipuksen!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 20.9. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Tapio Wirkkalan suunnittelema Villisian hammas -riipus. Villisian hampaan kauniin muodon innoittamana Wirkkala suunnitteli tämän riipuksen.

Hopeakorun koko n. 40 mm ja paino noin 10 g. Ketju on 60 cm panssariketjua, jossa lisälenkki 50 cm kohdalla – 925/1000 hopeaa rodinoituna.

Palkinto toimitetaan kotelossa, jossa on mukana Wirkkala-esite. Arvomme yhden 169 euron arvoisen palkinnon.

Seuranoppa 33/2022 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 11, ja nopat löytyivät sivuilta 31, 40 ja 53. Palkintona olleet nahkasalkut on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!

Tilaa Seura ja jatka lukemista

Tämä artikkeli on tilaajille varattua maksullista sisältöä.

Tilaa Seura