Etsi Seuranopat ja osallistu Seura-lehden 4/23 -kilpailuun – Voit voittaa L’Orealin tuotepaketin!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 31.1. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona L’Oréal-tuotepaketti. Palkinto sisältää kevään uutuuksia L’Oréal Paris Revitalift Clinical 12% Pure Vitamin C seerumin normaalille iholle 30ml, L’Oréal Paris Revitalift Clinical Daily Moisturizing päivävoiteen SPF 50 normaalille iholle 50ml sekä L’Oréal Paris Telescopic Lift Black -ripsivärin. Tuotteiden yhteisarvo on 70 euroa. Arvomme kolme palkintopakettia.

Seuranoppa 51–52/2022 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 7, ja nopat löytyivät sivuilta 20, 46 ja 67. Palkintona olleet Pharma Nordin ravintolisät on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!

Tilaa Seura ja jatka lukemista

Tämä artikkeli on tilaajille varattua maksullista sisältöä.

Tilaa Seura Kirjaudu