Osallistu Seuranoppa 47/21 -kilpailuun – voit voittaa Lancômen hajuveden.

Jaa artikkeli
Seuran 47/21 sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 1.12. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum 50 ml. Tämä Lancôme-suosikki on ikoninen ja elegantti kukkaistuoksu. Sen pohjana on äärimmäisen kallisarvoinen kurjenmiekka sekä vaniljan, päärynän ja tonkapavun vastustamattomat vivahteet. Jasmiini ja appelsiininkukka antavat kukkaissydämelle hehkua, ja tuoksua syventää patsuli. Tuotteen arvo on noin 100 euroa. Arvomme kaksi palkintopakettia.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 43/2021 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 8, ja nopat löytyivät sivuilta 23, 32 ja 59. Palkintona olleet kalvosinnapit on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!