Osallistu Seuranoppa 48/21 -kilpailuun – voit voittaa Oiva Toikan Kullervon

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Seuran 48/21 sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 8.12. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Oiva Toikan vuoden 2017 vuosilintu Kullervo. Lintu on suupuhallettu taide-esine ja sinivalkoinen väritys kuvastaa Suomen sinistä taivasta valkoisine pilvineen. Esineen pohjassa on signeeraus, numerointi ja vuosiluku. Linnun koko on 22 x   8 x 9 cm. Palkinnon arvo on 376 euroa. Arvomme yhden palkinnon.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 44/2021 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 13, ja nopat löytyivät sivuilta 19, 60 ja 65. Palkintona olleet Garnier Bio -tuotteet on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!