Osallistu Seuranoppa 51-52/21 -kilpailuun – voita Wirkkalan tarjoiluastia

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Seuran 51-52/21 sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 5.1. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Tapio Wirkkalan suunnittelema Venemalja, joka on ainutlaatuisen tyylikäs tarjoiluastia esimerkiksi makeisille, pienille suolapaloille tai kekseille. Elegantti koriste-esine myös sellaisenaan. Materiaali jaloterästä, koko 29,5 x 9,5 cm. Toimitetaan säilytysrasiassa. Arvomme kaksi 109 euron arvoista palkintoa.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 47/2021 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 9, ja nopat löytyivät sivuilta 9, 39 ja 53. Palkintona olleet hajuvedet on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!