Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voi voittaa OMRON E3 Intense kivunlievittäjän

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan keskiviikkoon 13.11.2019 klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona OMRON E3 Intense lääkkeetön kivunlievittäjä selälle, olkapäille, nivelille ja lihaksille. Suuren näyttönsä ansiosta laitetta on helppo käyttää. Näppäränkokoinen laite kulkee myös kätevästi mukana. Arvomme kaksi 89 euron arvoista palkintoa.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 41/2019 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 12, ja nopat löytyivät sivuilta 21, 41 ja 52. Omronin kivunlievittäjän voittivat Ulla Kurkela, Aura ja Merja Inkiläinen, Lahti. Onnittelemme voittajia!