Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa aurinkosuojatuotteita

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 16.6. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Garnierin aurinkosuojatuotteita. Itseruskettava Ambre Solaire Natural Bronzer, Clear Protect, joissa suojakertoimet 20 ja 30, kasvoille tarkoitettu Super UV Fluid sekä ihoa rauhoittava Garnier After Sun –voide. Arvomme neljä noin 60 euron arvoista palkintopakettia.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 20/2020 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 13, ja nopat löytyivät sivuilta 24, 28 ja 44. Hiustenhoitotuotteita voittivat Maija Karhapää, Joensuu; Vappu Kemppainen, Paltamo; Mikko Paavola, Tampere; Anna Liisa Kohonen, Savonlinna ja Iida Nurmesjärvi, Pyhäsalmi. Onnittelemme voittajia!