Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa aurinkotuotteita

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 29.7. klo 24.00 mennessä.

tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Garnierin aurinkotuotteita. Itseruskettava Ambre Solaire Natural Bronzer, aurinkosuojatuotteet Ambre Solaire Clear Protect, suojakerroin 20 ja 30, kasvoille tarkoitettu Super UV Fluid –aurinkosuojatuote sekä ihoa rauhoittava After Sun –voide. Palkintopaketin arvo on noin 60 euroa. Arvomme neljä palkintosettiä.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 25-26/2020 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 14, ja nopat löytyivät sivuilta 28, 41 ja 50. SINI-siivoustuotteita voittivat Taimi Pekola, Lempäälä; Auvo Pitkänen, Kuopio; Risto Warpenius, Kuusamo; Toini Heiskanen, Mikkeli; Elina Kontturi, Vantaa; Seppo Herajärvi, Oulu ja Tuula Heinonen, Vaasa. Onnittelemme voittajia!