Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa Fiskarsin Kärrykastelukelan

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 10.6. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Fiskarsin Kärrykastelukela. Renkailla varustetun Kastelukela XL:n kanssa voit aloittaa kastelutyöt muutamassa sekunnissa, sillä mitään asennuksia ei tämän täydellisen ja valmiin paketin kanssa tarvita. 360 astetta kääntyvä kastelukela voidaan sijoittaa mihin tahansa puutarhassa. 20-metrinen letku mahdollistaa laajankin alueen kastelun ja letku kelautuu automaattisesti kelan sisään. Arvomme yhden 200 euron arvoisen palkinnon.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 19/2020 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 8, ja nopat löytyivät sivuilta 24, 36 ja 47. Venamaljan voittivat Kari Tuomipuu­, Helsinki ja Esa Haaksiala, Iisalmi. ­Onnittelemme voittajia!