Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa Garnier Bio -tuotteet.

Jaa artikkeli
Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 10.11. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Garnier BIO -tuotteita. Ne ovat Ecocert Greenlife Cosmos -standardin mukaisesti sertifioituja luomutuotteita. Koostumukset eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia tai sivutuotteita. Tuotteiden ainesosina ovat mm. tinjamia, lavandiinia, hamppusiemenöljyä, arganöljyä ja ruiskukkavettä. Palkintopakettiin kuuluu: päivävoide, yö-öljy, geelivoide, kasvovoide, kasvosuihke, puhdistusgee­li, silmänympärysvoide, kasvoöljy, misellivesi ja ihonpuhdistussieni. Tuotteiden yhteisarvo on noin 105 euroa. Arvomme kaksi palkintopakettia.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa40/2021 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 10, ja nopat löytyivät sivuilta 27, 38 ja 54. Palkintona ollut meikkisarja on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!