Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa Garnierin luomukosmetiikkaa

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 5.5. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Garnier BIO -tuotteet. Ne ovat Ecocert Greenlife Cosmos -standardin mukaisesti sertifioituja luomutuotteita. Koostumukset eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia tai sivutuotteita. Tuotteiden ainesosina ovat mm. tinjamia, lavandiinia, hamppusiemenöljyä, arganöljyä ja ruiskukkavettä. Palkintopakettiin kuuluu: päivävoide, yö-öljy, geelivoide, kasvovoide, kasvosuihke, puhdistusgeeli, silmänympärysvoide, kasvoöljy, misellivesi ja ihonpuhdistussieni. Tuotteiden yhteisarvo on noin 105 euroa. Arvomme kaksi palkintopakettia.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 12/2021 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 8, ja nopat löytyivät sivuilta 21, 31 ja 42. Palkintona olleet Kontion renkaat on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!