Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa Hiustenhoitotuotteet

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 24.2. klo 24.00 mennessä.

tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona L’Oréal Paris Elvital -hiustenhoitotuotteita. Paketissa on More than Shampoo – syvähoitavat sampoot värjätyille, pitkille ja vaurioituneille sekä normaaleille ja kuiville hiuksille. Lisäksi se sisältää uusethuisten muotoilutuotteet: Wander Water -erikoishoito, Dream Length -kuivashampoo, muotoiluvaahto, föönausvoide ja lämpösuojasuihke. Tuotteiden yhteisarvo on noin 50 euroa. Arvomme neljä palkintopakettia.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 3/2021 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 11, ja nopat löytyivät sivuilta 26, 41 ja 47. Palkintona ollut Melitta Aroma Signature -kahvinkeitin on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!