Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa hopeisen Kielo-kaulakorun

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 5.2.2019 klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Assi Arnimaan suunnittelema hopeinen Kielo-kaulakoru. Herkkä, ihanan naisellinen koru tuo kauneutta niin arkeen kuin juhlaankin. Sen helmet ovat kuin kastepisarat kielon lehdellä. Aitoa 925/1000 hopeaa ja aito makean veden helmi. Riipuksen pituus 5 cm, leveys 1,5 cm, ketjun pituus 45 cm. Toimitetaan rasiassa. Arvomme kaksi 129 euron arvoista palkintoa.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 1/2019 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 11, ja nopat löytyivät sivuilta 25, 38 ja 53. Vuoden 2016 vuosilinnun voitti Terttu Koskinen, Vantaa. Onnittelemme voittajaa!