Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa Ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 10.3. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Garnierin ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita, esimerkiksi Hair Food -hiustenhoitosarja, kestopesulaput meikinpuhdistukseen, misellivesi, rauhoittava naamio sekä päivävoide. Tuotteiden yhteisarvo on noin 40 euroa. Arvomme viisi palkintopakettia.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 5/2021 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 9, ja nopat löytyivät sivuilta 38, 53 ja 62. Palkintona olleet salaatinottimet on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!