Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa ihonhoitotuotteita

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 11.3. klo 24.00 mennessä

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Detria Arbutin sarjan tuotteita. Arbutin on laadukas, puhtaasta Lapin luonnosta voimansa saava hajusteeton ihonhoitosarja, joka vähentää punoitusta ja vahvistaa herkkää couperosa-ihoa. Lisäksi tuotteet ehkäisevät ja korjaavat ikääntymisen merkkejä sekä suojaavat UV-säteiltä. Sarjan teho perustuu sianpuolukasta eristetyn arbutiinin ja mustikan polyfenolisten yhdisteiden hoitavaan vaikutukseen. Palkintopaketti sisältää seerumin, päivä- ja yövoiteen sekä silmänympärysgeelin. Arvomme kaksi 260 euron arvoista palkintopakettia.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 6/2020 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 12, ja nopat löytyivät sivuilta 29, 45 ja 53. Jaloteräksisen tarjottimen voitti Laura Moilanen, Oulu. Onnittelemme voittajaa!