Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa ihonhoitotuotteita

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 3.6. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Yves Rocherin Monoï-sarjan tuotteita. Mieto ja sulfaatiton suihkushampoo hellävaraisen tehokkaaseen hiusten ja ihon puhdistukseen. Ihoa heleyttävä ja pehmeästi kuoriva kuorinta-aine. Kuiviin hiuksiin suihkutettava suolavesisuihke ja vartalolle suihkutettava kukkaistuoksuinen vartalosuihke. Arvomme neljä noin 57 euron arvoista palkintopakettia.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 18/2020 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 12, ja nopat löytyivät sivuilta 34, 43 ja 52. Varjot-kaulakorun voittivat Maila Leppänen, Kotka ja Jukka Tuhkanen, Tampere. Onnittelemme voittajia!