Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa ihonhoitotuotteita

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 8.7. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona ACO Sensitive ­Balance -ihonhoitosarjan tuotteita. Tuotteet sisältävät prebiootteja, jotka palauttavat ihon luontaisen tasapainon. Micellar Cleansing Gel -puhdistusgeeli, Face Fluid ja Face Cream -kasvovoiteet sekä Eye Cream -silmänympärysvoide rauhoittavat, kosteuttavat ja vahvistavat ihoa. Arvomme kolme 67 euron arvoista palkintopakettia.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 22/2020 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 9, ja nopat löytyivät sivuilta 23, 31 ja 45. Ihonhoitotuotteita voittivat Marja Laine, Oulu; Jyrki Viholainen, Topeno; Pirkko Oksanen, Vantaa ja Anna-Leena Huttunen, Rutalahti. Onnittelemme voittajia!