Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa ihonhoitotuotteita

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 12.5. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona L’Oréal Paris Laser -ihonhoitotuotteita, jotka ovat edistyksellisiä anti-age-tuotteita ja silottavat ryppyjä, kiinteyttävät ihoa ja selkeyttävät kasvonpiirteitä. Mukana on L’Oréal Paris Filler -uutuus, silmänympärysvoide kasvoille. Tuotteiden yhteisarvo on noin 120 euroa. Arvomme kaksi palkintopakettia.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 13–14/2021 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 10, ja nopat löytyivät sivuilta 37, 62 ja 73. Palkintona olleet meikkituotteet on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!