Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa kahvinkeittimen

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 4.3. klo 24.00 mennessä

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Melitta Aroma Signature -kahvinkeitin. Keittimen 13-kertainen arominvahvistaja suodattaa kahvin tasaisesti. 1,25-litraisessa vesisäiliössä on selkeä mitta-asteikko ja led-valaisu. Vedenkovuuden säätö, tippalukko ja säädettävä virrankatkaisu. Kalkinpoiston ilmaisin ja ohjelmoitu kalkinpoisto-ohjelma. Keittimessä on keraaminen, energiatehokas lämpövastus. Keittimen osat ovat konepestäviä. Väri hopea. Arvomme kaksi 139 euron arvoista palkintoa.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 5/2020 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 10, ja nopat löytyivät sivuilta 12, 28 ja 55. Kielo-kaulakorun voittivat Irene Surakka, Espoo ja Rauni Aaltonen, Salo. Onnittelemme voittajia!