Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa kesän vartalovoiteita

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 26.5. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Biothermin auringonsuoja-, aurinko- ja vartalovoide. Sitruksen tuoksuinen Biotherm Waterlover Hydrating Sunmilk SPF50 200ml aurinkosuojavoide sopii kasvoille ja vartalolle. Biothermin Waterlover Sun Milk SPF50 200 ml aurinkovoide imeytyy nopeasti ei värjää eikä jätä vaatteisiin tahroja. Biotherm Lait Oligo-Thermal Milk Intense Moisturization 200ml kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa auringonoton jälkeen. Tuotteiden yhteisarvo on noin 100 euroa. Arvomme kaksi palkintopakettia.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 16/2021 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 8, ja nopat löytyivät sivuilta 25, 41 ja 54. Palkintona olleet Kontion renkaat on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!