Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa kodinhoidon tuotteita

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 16.9. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona SINI-tuotepaketti kodin vaatehuoltoon, joka sisältää Forma-kuivaustelineen, Olli-oviripustimen ja Tempo-silityslaudan. Silityslauta painaa vain 2,5 kg ja ripustuskoukun avulla saat sen ripustettua vaatetankoon säilytykseen. Laudassa on höyryä läpäisevä verkko ja lukitusmekanismi lukitsee laudan silitysasentoon. Oviripustin on oven päälle asennettava ripustinteline, johon voi ripustaa kahdeksan henkaria ja pyyhkeen tai kylpytakin. Oviripustin kestää 5 kg verran painoa. Pyykinkuivausteline on laadukas ja jämäkkä ja siinä on ripustustilaa 18 metriä. Paksut ripustustangot jättävät ilmaa vaatekappaleiden väliin, minkä ansiosta pyykki kuivuu nopeammin. Arvomme neljä 100 euron arvoista palkintopakettia.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 33/2020 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 9, ja nopat löytyivät sivuilta 28, 52 ja 56. Beka-mehustimen voittivat Tapio Harinen, Vantaa ja Sari Vauranto, Littoinen. Onnittelemme voittajia!