Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa Kontio nastarenkaat

Jaa artikkeli
Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 6.10. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Kontio nastarenkaat. Kontio Renkaat Oy on nokialainen, premium-renkaisiin erikoistunut yritys. Kontio IcePaw on uusi, Suomessa 100 prosenttisesti suunniteltu premium-nastarengas, jossa on 270 nastaa eli KontionKynttä™ kokoluokassa 205/55R16. Kontio IcePaw’ssa on maailman eniten nastoja. Palkinnon arvo on noin 560 euroa ja arvomme yhden rengassarjan.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 35/2021 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 12, ja nopat löytyivät sivuilta 39, 52 ja 62. Palkintona olleet nahkareput on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!