Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa Lumi-olkalaukun

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 9.12. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa palkintona on tyylikästä Suomi-designia edustava Lumi-olkalaukku, joka on valmistettu korkealaatuisesta nahasta. Vetoketjulla sulkeutuva laukku on vuoritettu, sisäpuolella vetoketjutasku ja avain-nauha. Koko 20 x 16 cm, hopeanvärisen olkaketjun pituus 125 cm. Arvomme kaksi 119 euron arvoista palkintoa.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 45/2020 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 7, ja nopat löytyivät sivuilta 33, 41 ja 50. Palkintona ollut Assi Arnimaan suunnittelema hopeinen kaulakoru on arvottu ja ­voittajille on ilmoitettu henkilö­kohtaisesti. Onnittelemme voittajia!