Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa luomukosmetiikkaa

Jaa artikkeli
Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 11.8. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Garnier Bio -sertifioitua luomukosmetiikkaa. Tuotepaketti sisältää: Hamppusiemenöljyä sisältävä yö-öljy, Hamppusiemenöljyä sisältävä geelivoide, Lavandiinia sisältävä Anti-Wrinkle kasvovoide, Lavandiinia sisältävä yövoide ryppyjä vastaan, Arganöljyä sisältävä ravitseva kasvosuihke, Sitruunaruohoa sisältävä puhdistusgeeli, Lavandiinia sisältävä Anti-Wrinkle silmänympärysvoide, Ruiskukkavettä sisältävä Micellar puhdistusvesi ja Botanical Konjac-ihonpuhdistussieni. Yhden paketin arvo 100 euroa. Arvotaan kaksi pakettia.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 27/2021 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 12, ja nopat löytyivät sivuilta 36, 48 ja 63. Palkintona olleet ihonhoitotuotteet on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!