Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa Magnus Paul merkkisen Paris-nahkalaukun

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan keskiviikkoon 20.11. klo 24.00.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Magnus Paul merkkinen Paris-nahkalaukku. Mustan laukun yläreunassa valkoinen somiste ja myös olkahihna mustavalkoinen. Laukussa on vetoketjusuljenta. Laukun ulkopuolella yksi vetoketjulla suljettava tasku ja sisäpuolella kännykkätasku ja yksi vetoketjulla suljettava tasku. Laukun koko: leveys 23 cm ja korkeus 18 cm. Arvomme kaksi 120 euron arvoista palkintoa.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 42/2019 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 13, ja nopat löytyivät sivuilta 23, 28 ja 44. Aurinko-korvakorut voitti Martti Hiltunen, Vantaa. Onnittelemme voittajaa!