Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa Meikkituotteita

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 14.4. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona L’Oréal Paris Age Perfect -meikkituotteita. Age Perfect on ikää kunnioittava meikkisarja. Yhdistämällä ihonhoitoa ja meikkejä tuotesarja vastaa ikääntyvän ihon erityisiin tarpeisiin. Palkintopaketissa BB-voide, ripsiväri, luomiväri, kulmakynä, kevään sävyissä hehkuvia huulipunia sekä poskipuna. Tuotteiden yhteisarvo on noin 120 euroa. Arvomme kaksi palkintopakettia.

Seuranoppa 13-14/2021

• Valitse noppien silmälukujen summa
  • Anna osoitetietosi mahdollisen palkinnon postittamista varten.
  • Tähän voit kirjoittaa lisätietoja mahdollista palkintoa varten.
  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Seuranoppa 9/2021 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 7, ja nopat löytyivät sivuilta 27, 53 ja 62. Palkintona ollet Ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!