Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa Monument-kaulakorun

Jaa artikkeli
Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 29.9. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Monument-kaulakoru. Kultaseppämestari Mika Tarkkanen on suunnitellut elegantin korun Eila Hiltusen vuonna 1967 luoman Sibelius-monumentin innoittamana. Hopeakorun siro riipus toistaa herkällä tavalla Sibelius-monumentin muotoja. Riipus n. 1,5 x 2 cm. Hopeaketju 42 cm. Arvomme kaksi 95 euron arvoista palkintoa.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 34/2021 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 10, ja nopat löytyivät sivuilta 21, 41 ja 56. Palkintona olleet Garnier-tuotepaketit on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!