Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa nahkalaukun

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 26.8. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Nahkainen Sand-laukku, jossa on kangasvuori ja takapuolella yksi vetoketjullinen tasku. Sisällä yksi vetoketjullinen tasku ja tasku puhelimelle. Laukun koko: leveys 32cm, korkeus 25cm, syvyys 9cm. Olkahihnojen pituus noin 63cm. Arvomme kaksi 159 euron arvoista palkintoa.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 30/2020 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 13, ja nopat löytyivät sivuilta 22, 41 ja 45. Garnierin aurinkotuotteita voittivat Saara Kehusmaa, Taivalkoski; Leo Kekkonen, Heinola; Leevi Reini, Pirkkala ja Ritva Salmela, Helsinki. Onnittelemme voittajia!