Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa nahkalaukun

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 2.6. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Magnus Paul merkkinen Paris-nahkalaukku. Mustan laukun yläreunassa valkoinen somiste ja myös olkahihna mustavalkoinen. Laukussa on vetoketjusuljenta. Laukun ulkopuolella yksi vetoketjulla suljettava tasku ja sisäpuolella kännykkätasku ja yksi vetoketjulla suljettava tasku. Laukun koko: leveys 23 cm ja korkeus 18 cm. Arvomme kaksi 120 euron arvoista palkintoa.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 17/2021 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 12, ja nopat löytyivät sivuilta 31, 38 ja 53. Palkintona olleet Garnierin luomukosmetiikat on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!