Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa nahkalaukun

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 28.4. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona käytännöllinen ja tyylikäs nahkaolkalaukku. Laukun koko 35 x 19 x 9 cm. Kantokahvojen pituus n. 63 cm. Laukussa on vetoketjusuljenta ja edessä kaksi pientä vetoketjutaskua. Takana yksi vetoketjullinen tasku ja sisällä vetoketjutasku ja kaksi pienempää avotaskua puhelimelle ja pikkutavaroille. Väri ruskea. Arvomme kaksi 145 euron arvoista palkintoa.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 12/2020 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 8, ja nopat löytyivät sivuilta 31, 40 ja 52. Sini Ruuviton -tuotteita voittivat Eero Stenroos, Turku; Tauno Halonen, Akaa; Maila Virtanen, Valkeala ja Kaisu Katajamäki, Nakkila. Onnittelemme voittajia!