Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa nahkarepun

Jaa artikkeli
Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 8.9. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona musta nahkareppu. Tyylikkäässä nahkarepussa on vetoketjulliset sivutaskut sekä repun sisä- että selkäpuolella. Alaspäin taittuva vetoketju repun ulkotaskussa, tekee repusta turvallisen. Vetoketjussa on koristeena nahkainen tupsu. Säädettävät hihnat. Koko 32 x 6 x 36 cm. Arvomme kaksi 139 euron arvoista palkintoa.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 31/2021 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 9, ja nopat löytyivät sivuilta 22, 28 ja 53. Palkintona olleet luomukosmetiikat on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!