Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa nahkarepun

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 29.1.2019 klo 24.00 mennessä.

TÄMÄN VIIKON Noppa-arvonnassa on palkintona musta nahkareppu. Tyylikkäässä nahkarepussa on vetoketjulliset sivutaskut sekä repun sisä- että selkäpuolella. Alaspäin taittuva vetoketju repun ulkotaskussa, tekee repusta turvallisen.Vetoketjussa on koristeena nahkainen tupsu. Säädettävät hihnat. Koko 32 x 6 x 36 cm. Arvomme kaksi 139 euron arvoista palkintoa.

Kilpailu on päättynyt!

SEURANOPPA 51-52/2019 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 9, ja nopat löytyivät sivuilta 22, 36 ja 68. Stadler Form Emma -ilmankostuttimet voittivat Urmas Altio, Kausala; Orvokki Kauppila, Ylöjärvi ja Rauni Jaakola, Pudasjärvi. Onnittelemme voittajia!