Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa nahkasalkun

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 18.3. klo 24.00 mennessä

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona ruskea antiikkipatinoitu nahkasalkku. Salkussa voit kuljettaa mukanasi niin papereita kuin kannettavaa tietokonetta. Salkussa on sivutaskut molemmin puolin sekä sisätasku. Kantokahvat ja säädettävä olkahihna tekevät salkusta monikäyttöisen. Koko 35 x 30 cm. Arvomme kaksi 139 euron arvoista palkintoa.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 7/2020 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 6, ja nopat löytyivät sivuilta 27, 40 ja 53. Sebamed-ihonhoitovoiteita voittivat Heljä Mäkilä, Panelia; Tuula Hurme, Turku; Satu Raittinen, Varpaisjärvi ja Tuula Hanhikivi, Kangaskylä. Onnittelemme voittajia!