Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa nastarengassarjan

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 21.10. klo 24.00 mennessä.

TÄMÄN VIIKON Noppa-arvonnassa on palkintona Lappi Jää-Ahma nastarengassarja. Täysin uusi nastarengas, joka on suunniteltu pohjoismaisiin talviolosuhteisiin. Renkaissa on uniikit Lappi Shuriken ® -erikoisnastat, joilla saadaan jopa 15 % parempi pito jäällä. Arvomme yhden 439 euron arvoisen palkintopaketin.

Seuranoppa 2020 - 42

• Valitse noppien silmälukujen summa
  • Anna osoitetietosi mahdollisen palkinnon postittamista varten.
  • Tähän voit kirjoittaa lisätietoja mahdollista palkintoa varten.
  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Seuranoppa 38/2020 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 10, ja nopat löytyivät sivuilta 28, 45 ja 48. Tapio-salaattiottimet voittivat Maija-Kaarina Vepsäläinen, Helsinki; Pirjo Silvennoinen, Sastamala ja Markku Nieminen, Tampere. Onnittelemme voittajia!