Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa RATIA-designmaskeja

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 13.1. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona paketti kertakäyttöisiä RATIA-designmaskeja. Voittaja voi valita neljästä vaihtoehdosta mieleisensä yhden kuosin. Lumipallo- ja Leskenlehti-kuosit on suunnitellut Eeva Mela, Poppyland-kuosin on suunnitellut Jiaxuan Xu ja Ulpukka-kuosin Yesul Woo.
Kertakäyttöinen kolmikerroksinen suu-nenäsuojain on tarkoitettu suojaamaan suojainta käyttävän henkilön ympärillä olevia ­ihmisiä käyttäjän uloshengitysilmassa mahdollisesti olevilta taudinaiheuttajilta. Testeissä mitattu BFE (bakteerisuodatus­teho) on korkea 99,75 %.
Korkealaatuinen RATIA-designmaski on CE-merkitty kotimainen avainlipputuote, jota valmistaa Lumi Medical Varkaudessa.
Arvotaan yhteensä 4 palkintoa. Yksi palkinto sisältää 60 maskia, arvo n. 60 €. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 48/2020 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 14, ja nopat löytyivät ­sivuilta 33, 45 ja 53. Palkintona ollut Unital-­tuotekassi on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme­ voittajia!