Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa ravintolisiä

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 16.6. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Pharma Nordin korkealaatuisia Bio-sarjan ravintolisiä. Palkinto sisältää Bio-Qinon Q10 Gold -ubikinonia ja Bio-Beauty-ravintoaineita kauneudelle. Tuotteiden yhteisarvo on noin 80 euroa. Arvomme kolme palkintopakettia.

Seuranoppa 23/2021

• Valitse noppien silmälukujen summa
  • Anna osoitetietosi mahdollisen palkinnon postittamista varten.
  • Tähän voit kirjoittaa lisätietoja mahdollista palkintoa varten.
  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Seuranoppa 19/2021 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 8, ja nopat löytyivät sivuilta 28, 39 ja 44. Palkintona olleet ravintolisät on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!