Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa ravintolisiä

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 21.7. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Pharma Nordin korkealaatuisia Bio-Sarjan ravintolisiä. Palkinnon sisältö Bio-Qinon Q10 Gold ubikinoni 60 kapselia, Bio-Selen+Sinkki 90 kapselia, Bio-Magnesium 60 kapselia sekä D-Pearls 38 µg D-vitamiini 160 kapselia. Tuotteiden yhteisarvo on noin 100 euroa. Arvomme kaksi palkintopakettia.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 23/2021 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 10, ja nopat löytyivät sivuilta 30, 46 ja 53. Palkintona olleet ravintolisät on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!