Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa ravintolisiä

Jaa artikkeli
Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 18.8. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Pharma Nordin korkealaatuisia Bio-sarjan ravintolisiä. Tuotepaketti sisältää Bio-Qinon Q10 Gold ubikinoni 30 kapselia, Bio-Selen+Sinkki 90 kapselia, Bio-Paine+Kalium 60+30 kapselia sekä D-Pearls 20 µg D-vitamiinia 120 kapselia. Tuotteiden yhteisarvo on noin 100 euroa. Arvomme kaksi palkintopakettia.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 28/2021 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 8, ja nopat löytyivät sivuilta 21, 27 ja 54. Palkintona olleet ravintolisät on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!