Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa Salaattiottimet

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 10.2. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Tapio-salaattiottimet. Tapio Wirkkalan suunnittelemat ottimet tuovat ajatonta tyyliä arkeen ja juhlaan. Jaloteräksiset ottimet kruunaavat jokaisen kattauksen. Konepesun kestävien otinten pituus on noin 26 cm. Ottimet toimitetaan lahjarasiassa. Arvomme kaksi 99 euron arvoista palkintoa.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 1/2021 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 11, ja nopat löytyivät sivuilta 29, 43 ja 58. Palkintona olleet Ratia-designmaskit on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!