Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa siivoustuotteita

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 1.7. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Sini pikasiivous- ja moppiliinat. Kosteat ja kuivat liinat ovat nopea apu likaa vastaan ja luonnonkuiduista valmistettuina ne voi hävittää kompostoimalla. Pakettiin kuuluvat mikrosetti sisältäen mopin ja varren sekä pehmusteen monitoimimoppiin, kostea moppiliina, kertakäyttömoppi ja erilaisia pikasiivousliinoja. Arvomme seitsemän noin 60 euron arvoista palkintopakettia.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 21/2020 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 12, ja nopat löytyivät sivuilta 23, 28 ja 49. Kontio-kesärengassarjan voitti Leena Inki, Jokioinen. Onnitelemme voittajaa!