Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa Tähtitaivas-korun

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 14.10. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona muotoilijalegenda Tapio Wirkkalan suunnittelema hopeinen Tähtitaivas-koru. Koru on kullattua hopeaa ja se on koristeltu kirkkain zirkonein. Ainutlaatuinen designkoru on ajaton ja tyylin kruunaava katseen-vangitsija arkeen sekä juhlaan. Riipus 5,5 x 3 cm, ketju 45 cm. 925/1000 hopeaa, 24 karaatin kultaus. Kultakeskuksen valmistama koru toimitetaan lahjarasiassa. Arvomme kaksi 229 euron arvoista palkintoa.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 37/2020 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 7, ja nopat löytyivät sivuilta 22, 28 ja 53. SINI-tuotteita voittivat Ulla-Riitta Salonen, Kuusankoski; Tuula Nieminen, Vantaa; Pirjo Lepistö, Kuru ja Helena Marttinen, Mikkeli. Onnittelemme voittajia!